Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

 1. Alle stoelen/fauteuils worden door ons persoonlijk afgeleverd op het door u aangegeven adres.
 2. bezorgen wij alle stoelen persoonlijk bij u thuis en dus niet per koerier. Wij nemen daar uitgebreid de tijd voor, zodat u de stoel volledig kunt beoordelen van onder tot boven en van links naar rechts. Ook kijken we samen met u of de stoel daadwerkelijk passend is voor uw lichaamslengte, u kunt de stoel uitproberen of alles werkend is en beoordelen of deze lekker zit.
 3. Wanneer u na deze procedure definitief besluit de stoel/fauteuil te willen houden, vervalt daarmee direct het recht van 14 dagen bedenktijd. U heeft dan namelijk het product volledig kunnen beoordelen, voelen en uit kunnen proberen. Precies hetzelfde wanneer u bij ons in de showroom was geweest, alleen nu nemen wij de door u uitgekozen stoel en/of stoelen voor u mee zodat u de showroom nu bij u thuis heeft. Dit wat in tegenstelling tot alleen een onlineverkoop dat wordt bezorgd via een postorderbedrijf zonder persoonlijke begeleiding niet zo is.
 4. Mocht het onverhoopt zo zijn dat ondanks dat u in de gelegenheid bent gesteld om de stoel/fauteuil uit te proberen en volledig heeft kunnen beoordelen, de stoel/fauteuil toch niet naar wens is. Neemt u dan telefonisch of per email contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken naar de eventuele mogelijkheden om de stoel om te ruilen voor een andere stoel van gelijke waarde of meer waarde.
 5. Iedere stoel/fauteuil wordt door ons uitsluitend op de begane grond en op iedere gewenste plek bij u thuis neergezet. In het geval van een etagewoning/flat/appartement bezorgen wij ook tot in de woonkamer, mits er een lift aanwezig is. Wanneer er geen lift aanwezig is, kunnen wij de stoel/fauteuil enkel en alleen op de begane grond bezorgen.
 6. Iedere stoel/fauteuil die bij ons wordt besteld, wordt binnen 2 weken na aankoopdatum bij u thuis bezorgd. Wij nemen telefonisch contact met u op zodra wij de bezorging van uw stoel/fauteuil hebben ingepland. De bezorgtijd kan dan binnen een tijdsvlak van maximaal 2 uur worden aangegeven. De datum en tijdstip van de bezorging wordt uiterlijk binnen 48 uur voor aflevering aan u doorgegeven.
 7. Tegen meerprijs is een spoedbestelling in nader overleg ook mogelijk. Voor een spoedbezorging geldt een nader te bepalen onkostenvergoeding die wij in samenspraak met u nader bepalen.
 8. Wij vragen voor het bezorgen alleen de daadwerkelijke brandstofkosten voor het bezorgen van de stoel/fauteuil. Wij rekenen te allen tijde een retour met als startplaats Oosterwolde (FR). Voorbeeld: een retour is in totaal 200 km. Onze bus rijdt gemiddeld 1:11. Brandstofprijs diesel is €2,10. Rekensom is dan als volgt: 200 km : 11 km x €2,10 = €38,18 wat zal worden afgerond naar €38,20.
 9. De bezorgkosten kunnen via pin betaling worden voldaan, zodra wij de stoel/fauteuil bij u hebben bezorgd.
 10. Wij bezorgen onze stoelen/fauteuils ook bij instellingen, bedrijven en verzorgingstehuizen.
 11. U bent zelf verantwoordelijk of de stoel passend is qua zitformaat en of de stoel bij u in de gewenste ruimte past. Alle afmetingen voor wat betreft het zitformaat staan aangegeven in de beschrijving van iedere advertentie. Alle andere (buiten) formaten zijn bij ons op aanvraag via info@zgan-fauteuils.nl
 12. Wanneer u niet binnen 24 uur van tevoren heeft aangegeven dat u niet aanwezig bent op de afgesproken bezorgtijd, brengen wij de bezorgkosten alsnog bij u in rekening.
Winkelwagen
Scroll naar boven